Nadat alle inwoners van het dorp Vorden uit de periode 1813-1920 waren vastgelegd, is de Genealogiecommissie nu bezig om de buurtschappen Veldwijk en Linde te beschrijven. Met de stamboom van Reint Fokkink is de grens van 30.000 personen overschreden.

Alle resultaten worden gepubliceerd op de website van Oud Vorden www.oudvorden.nl waarbij in het topmenu gekozen kan worden voor Genealogie. Er worden vervolgens 2 opties geboden, de Namenindex en de Stambomen. De Namenindex toont alle 30.000 beschreven namen alfabetisch gerangschikt met de directe familierelaties. De 5 meest voorkomende familienamen zijn: Eggink, Wesselink, Jansen, Norde en Rouwenhorst. De meest voorkomende voornamen zijn Jan, Hendrik, Willem, Gerrit en Garrit. De Stambomen worden eveneens alfabetisch weergegeven in een beschrijving van generaties en getekend als stamboom.

Hebt u uw wortels in Vorden en bent u geïnteresseerd in de achtergronden van uw familie, laat ons dat dan weten. Wij zullen de gegevens graag voor u uitzoeken. Belangstellenden kunnen verdere informatie verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.