Zoeken

Binnenkort

Het Old Vorden Huus is
op dinsdagmiddag
weer geopend.

Dinsdag 26 oktober: 
Lezing oude schoolplaten.
Zie bericht elders.

Agenda seizoen 2021-2022

Openstelling Archiefruimte

DATUM

TIJD 

Iedere dinsdagmiddag

14.00-16.00
uur

 

Lezingen

DATUM

TIJDONDERWERPSPREKERLOCATIE
Woensdag 26 oktober 2021

20.00 uur

(zaal open om 19.30 uur)

Oude schoolplaten Walter Lodewijk

De Herberg

Vanwege maximum aantal plaatsen: van tevoren reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Woensdag 24 november 2021

20.00 uur

(zaal open om 19.30 uur)

Lezing over het boek "De laatste heer" van Astrid SchutteAstrid Schutte

De Herberg

Vanwege maximum aantal plaatsen: van tevoren reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het overige lezingenoverzicht wordt binenkort gepubliceerd.

Archiefruimte

Tijdens de openstelling zijn op sommige dagen ook vertegenwoordigers aanwezig van de Archiefcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Boerderijcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Fotocommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Genealogiecommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De Archiefruimte van het "Old Vorden Huus" is elke dinsdagmiddag tussen 14.00 u en 16.00 u geopend. Meer details vindt u in het menu bij archiefruimte.
U kunt ook een afspraak maken via een e-mail met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het contactformulier in te vullen.

Hebt u specifieke vragen op een van deze gebieden, neem dan per email contact op met de Commissievertegenwoordiger om een afspraak te maken.

Oud Vorden Nieuws
Met enige regelmaat verschijnt per e-mail het "Oud Vorden Nieuws", met daarin actuele informatie van het Bestuur en de Commissies.