Oudheidkundige Vereniging "Oud Vorden"

AGENDA seizoen 2019-2020:

Iedere dinsdagmiddag

14.00-16.00
uur

Openstelling archiefruimte

AFGELAST

AFGELAST
         

DATUM

TIJD ONDERWERP SPREKER LOCATIE

Dinsdag 31 maart 2020

14.00 uur
(ma-di-wo-do-vr-za)

Start expositie
i.v.m. viering 75 jaar bevrijding.

AFGELAST

AFGELAST

Woensdag 1 april 2020

14.00 uur Middagpraotje Oud Vorden AFGELAST AFGELAST
Dinsdag 21 april 2020 19.30 uur Jaarvergadering AFGELAST AFGELAST

Dinsdag 21 april 2020

20.00 uur 75-jaar Bevrijding AFGELAST AFGELAST

 

ARCHIEFRUIMTE
Tijdens de openstelling zijn op sommige dagen ook vertegenwoordigers aanwezig van de Archiefcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Boerderijcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Fotocommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Genealogiecommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De Archiefruimte van het "Old Vorden Huus" is elke dinsdagmiddag tussen 14.00 u en 16.00 u geopend. Meer details vindt u in het Menu bij Archiefruimte.
U kunt ook een afspraak maken via een e-mail met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het Contactformulier in te vullen.

Hebt u specifieke vragen op een van deze gebieden, neem dan per email contact op met de Commissievertegenwoordiger om een afspraak te maken.

OUD VORDEN  NIEUWS
Met enige regelmaat verschijnt per e-mail het "Oud Vorden Nieuws", met daarin actuele informatie van het Bestuur en de Commissies.